SJO Korendijk zoekt Trainer-coach JO 19-1

Waar is SJO Korendijk naar op zoek?

Om de overgang van de junioren naar de senioren zo soepel mogelijk te laten verlopen en de spelers van de JO19 een leuke laatste periode in de junioren te bieden, is SJO Korendijk per komend seizoen 2019-2020 op zoek naar een: Trainer-coach JO 19-1

Wat houdt de functie in?

SJO Korendijk heeft voor komend seizoen een bijzonder goede lichting van jonge voetballers. In het afgelopen seizoen heeft een groot deel reeds gedebuteerd in het eerste en tweede elftal van de hoofdverenigingen. Om deze groep optimaal voor te bereiden voor de senioren zijn we op zoek naar en enthousiaste trainer-coach. Deze trainer-coach zal ondersteund worden door een leider.

Van de trainer-coach wordt verwacht dat hij de groep doordeweeks traint, op zaterdag coacht. Verder moet hij de groep ondersteunen en motiveren op voetbaltechnisch en voetbal tactisch gebied, met als doel deze spelers optimaal op te leiden en voor te bereiden op de seniorenvoetbal. Wij verwachten dat de trainer/ leider ongeveer 6-8 uur per week zal besteden aan zijn of haar werkzaamheden.

Wat is SJO Korendijk?

SJO Korendijk bestaat uit de samenwerkende jeugdorganisaties van de voetbalclubs NBSVV, Piershil en Goudswaardse Boys. Er was reeds een SJO Goudswaard- Piershil, en deze is drie seizoenen geleden samengegaan met de jeugdafdeling van NBSVV. De nieuwe SJO kent in totaal 180 jeugdleden en kent een solide organisatie van vrijwilligers die ervoor zorgen dat voor de jeugdleden plezier en prestatie op ieders niveau hand in hand gaan. 

Wat biedt SJO Korendijk?

Een uitdagende job met een passende vergoeding (urenbesteding in overleg, we gaan uit van gemiddeld 6-8 uur per week) als trainer-coach van het vlaggenschip van de jongste en leukste SJO van Nederland, met ingang van het seizoen 2019-2020.

Voor reacties en/of meer informatie kun je contact opnemen met SJO Korendijk, Arno den Boer of Henk Gennissen via e-mail info@sjo-korendijk.nl.

Een schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op info@sjo-korendijk.nl. en op het adres: SJO Korendijk, t.a.v. de heer H. Gennissen, Karnmolen 8, 3267 BL Goudswaard.