15/2: SJO Arie Oorbeek bokaal

Spelers gaan weer strijden om de Arie Oorbeek bokaal op vrijdagavond 15 februari 2019

Op vrijdagavond 15 februari wordt er, volgens de traditie, weer gestreden om de grote, prestigieuze Arie Oorbeek bokaal in de zaal van het Dorpshuis in Nieuw-Beijerland.

Al onze JO09 (MP/F), JO11&JO12 (E) en JO13 (D) spelers zullen die avond proberen om met techniek en balvaardigheidsoefeningen zoveel mogelijk punten te scoren. De indeling vindt plaats op de werkelijke leeftijd van de spelers. Dus een JO11 (E) speler die al in de JO13 (D) speelt, komt in de JO11 (E) uit en andersom. Erevoorzitter van N.B.S.V.V., de heer Arie Oorbeek, zal na afloop de bokaal overhandigen aan de winnaar.

Aanvangstijden van de spelactiviteiten (omkleden voor die tijd, om uitloop te voorkomen!):

JO09      (MP/F)                 van 17:45 tot 18:45 uur

JO11/JO12      (E)                         van 19:00 tot 20:00 uur

JO13      (D)                        van 20:15 tot 21:15 uur

Alle deelnemers worden verzocht om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Aan/afmeldingen graag voor 8 februari as. bij de leider van het team.

Familie, vrienden en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om de spelers aan te moedigen.

Graag willen we de leiders vragen zo veel mogelijk te assisteren bij de spelactiviteiten en de groepen spelers.

We gaan er met elkaar weer een gezellige voetbalavond van maken.

Met sportieve groet,

Het bestuur van SJO Korendijk