Voorbereiding selectie SV Piershil

De eerste officiële training van seizoen 2020/’21 is een feit!

Op zaterdag 1 augustus om 10:00 is de selectie van SV Piershil weer van start gegaan met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De dag is van start gegaan met een welkomstpraatje van de staf met hierop volgend een lichte conditietraining. De core stability van de mannen is hierna op de proef gesteld, opgevolgd door wat pass en kaats oefeningen. Na het ochtend programma heeft de voorzitter nog wat woorden gericht aan de selectie en gaf hij het startschot voor de lunch. Dit was uitstekend geregeld door bestuursleden en vrijwilligers.

Na de broodjes gebakken ei met spek, ham en kaas was het tijd voor de klassieke, afsluitende partij. 2 x 20 minuten is er gespeeld, waarna om 14:00 het eindsignaal klonk. Met een voldaan gevoel zijn de spelers beloond met een verkoelend drankje, dat de training eindigde.

Aankomende dinsdagen, donderdagen en zaterdagen zal er getraind worden met als vooruitzicht de eerste oefenwedstrijden op 15 augustus. Piershil 1 gaat op pad om het op te nemen tegen Herkingen 1 om 14:30. Piershil 2 ontvangt thuis FIOS 2 en start de wedstrijd om 12:00. Voor de hele voorbereiding ga naar https://www.svpiershil.nl/nieuws/voorbereiding-seizoen-2020-21/

 

Hieronder een foto-impressie van de dag: