Voetbalplaatjesboek SJO Korendijk!

Plus Supermarkt Nieuw-Beijerland en SJO Korendijk gaan een voetbalplaatjesboek maken

Het sparen van voetbalplaatjes doet ons met veel plezier terug denken aan onze eigen jeugd. Vooral het openen van een nieuw pakje en kijken of je de betreffende speler of het clublogo al in bezit was spannend. De nummers die ontbraken en die je dubbel had werden op lijstjes gezet en hele middagen werden besteed aan het ruilen om zo de ontbrekende plaatjes te kunnen bemachtigen. Onlangs heeft Mario en Annet van Plus Supermarkt Nieuw-Beijerland de SJO Korendijk gevraagd of we gezamenlijk een voetbalplaatjesboek willen maken waarin alle helden van de SJO Korendijk een plekje krijgen. Iedere klant van de Plus supermarkt krijgt bij de aankoop van de boodschappen een zakje plaatjes. Ik zie de spelers al in de rij staan om de klanten bij naar buiten gaan te vragen om de plaatjes! 

Het op zetten van het boek is een hele klus, waarbij iedere speler op de foto moet worden gezet om uiteindelijk een mooi boek samen te stellen. We worden daarin ondersteund door een professionele organisatie, die zal zorgen voor een prachtig boek en voetbalplaatjes. Binnenkort gaan we starten met het maken van de foto’s en zullen we mensen gaan benaderen voor een interview, zodat er ook leuke, boeiende verhalen in het boek komen.

Daarnaast gaan we actief sponsoren benaderen om advertenties in het boek te plaatsen om zo voor de jeugd ook nog een mooi bedrag over te houden voor activiteiten en materialen. Wie wil er nu niet in dit boek staan met een advertentie!

Maar we hebben daarbij wel de medewerking nodig van ouders om met name de foto’s van de kinderen op korte termijn te kunnen maken. 

Wij kijken uit naar deze onvergetelijke actie voor de jeugdspelers van de SJO Korendijk. 

Voor meer informatie: ivovanalphen@gmail.com  

Met sportieve groet,

Namens het bestuur SJO Korendijk, Ivo van Alphen