Verhuizing Kivido naar terrein SV Piershil

Mogen wij ons even voorstellen………

Kivido, misschien dat u ons al kent of heeft u al wel eens eerder van deze naam gehoord. Voor wie ons nog niet kent, Kivido is een kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij zijn gevestigd in de gehele Hoekse Waard, zo ook in Piershil.

Al jaren zijn wij in Piershil gevestigd in het pand aan de Koningin Wilhelminastraat tussen de beide basisscholen in. De locatie bestaat uit een kinderdagverblijf 0 t/m 4 jaar en een buitenschoolse opvang 4 t/m 12 jaar. Omdat beide groepen inmiddels aardig uit hun jasje zijn gegroeid en er behoefte is aan meer ruimte voor beide groepen zijn wij op zoek gegaan naar een andere geschikte locatie voor de buitenschoolse opvang.

Wij zijn heel blij dat wij hierin een prettige samenwerking met de plaatselijke voetbalvereniging hebben gevonden en dat zij hun locatie beschikbaar willen stellen voor Kivido. Wat een fantastische plek, het gebouw, de ruimte en de velden erom heen bieden tal van mogelijkheden voor onze BSO kinderen. Wij kijken dan ook uit naar het moment dat wij gaan verhuizen naar deze locatie.

Op dit moment zijn de eerste voorbereidingen al gestart en is het verder wachten totdat de Lock down voorbij is en ook de BSO weer volledig open mag. Wij willen deze verhuizing stapsgewijs met álle kinderen van de BSO gaan ondernemen, zodat iedereen geleidelijk kan wennen aan de nieuwe omgeving.

Mocht u dus binnenkort medewerkers en kinderen zien op deze locatie, dan weet u wie wij zijn en wat wij daar doen. Wij hopen vooral een hele prettige tijd te gaan beleven op het terrein van de voetbalvereniging, waarbij de kinderen optimaal kunnen genieten van alles wat deze locatie te bieden heeft. Wij hebben er zin in!

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Wilma Brussaard (w.brussaard@kivido.nl of 0186-620342)