Van Ruiven: Verloren van voetballende ploeg

Piershil verloor de tweede bekerwedstrijd met 0-3 van SDV. Trainer Cor van Ruiven keek terug op de wedstrijd:

,,SDV heeft een goede ploeg met heel veel snelheid in het team. En spelers die een stuk hoger gespeeld hebben dan de 4e klas waar ze nu spelen, dat zag je zeker in de eerste helft. Spelers die de bal in een hoog tempo rond lieten gaan alsmede door de snelheid van de spelers werden we terug gedwongen op eigen helft. We kwamen te weinig aan aanvallen toe, toch wisten we nog een paar keer gevaarlijk door te komen. De 0-2 ruststand was dan ook een normale tussenstand. In de tweede helft konden we wat vaker doorkomen en kregen we een paar 100% kansen, die er helaas niet ingingen. Dit had wel lekker voor het vertrouwen geweest. SDV scoorde nog wel één keer waardoor de eindstand 0-3 werd. We mogen desondanks tevreden zijn over de wedstrijd, waarin we in de tweede helft redelijk bij konden blijven tegen een echt goed voetballende ploeg.
Facebook Comments