Van der Toorn: ”We gaan weer lekker fanatiek trainen”

Eerste wedstrijd, voor spelers en trainer(s), een soort van kennismaking op wedstrijdgebied. Ik moet zeggen dat we de eerste 20 minuten aardig stand hebben gehouden. Maar zoals iedereen weet ging na het eerste tegendoelpunt bij sommigen waarschijnlijk al de gedachtegang plaatsvinden “Nee hè, daar gaan we weer”. Bij de ruststand van 0-4 hebben we getracht die gedachte te verzetten, we begonnen de tweede helft met het idee dat het gewoon weer 0-0 stond, fris de tweede helft in. Maar we hebben te maken met tegenstanders die gewoon op voetbalgebied veel verder zijn in hun ontwikkeling. Daardoor liep de uitslag toch op naar 0-12, waarvan ik zeg dat daar zeker een paar doelpunten bij zaten die werden veroorzaakt door slordigheid in ons eigen spel. Genoeg voor een basis om aanstaande dinsdag en donderdag weer lekker fanatiek te gaan trainen, aanstaande zaterdag gaan we trachten om op een iets betere manier de koploper te verwelkomen!

John van der Toorn, trainer Piershil 1