Van de bestuurstafel

Beste leden,

Donderdag 04-11 hebben we de eerste bestuursvergadering na de ledenvergadering gehouden. Hierna het globale verslag van wat er onder meer is besproken.
Welkom aan de nieuwe bestuursleden
Na onze oproep tijdens de algemene ledenvergadering hebben een aantal leden zich aangemeld voor een eventuele bestuursfunctie. Met deze leden hebben we afgesproken dat ze van harte welkom zijn op de bestuursvergadering om zelf te ervaren wat het is om deel uit te maken van het bestuur, om dan een weloverwogen besluit te nemen.
Het was dus een bijzondere bestuursvergadering en we zijn blij te kunnen melden dat de volgende vacatures zijn ingevuld:
Secretaris:​​Lysanne van der Heiden
Voetbalzaken:​​Fernandes Costa Neto
Sponsoring algemeen: ​Remco Veerman
Beheerder website:​Roosmarijn Brandhorst (geen bestuursfunctie)

1e vergadering met het nieuwe bestuur
Deze eerste vergadering met het nieuwe bestuur hebben we met name gebruikt om elkaar beter te leren kennen en een nieuwe basis te leggen.
Het enige actuele onderwerp dat daadwerkelijk aandacht vroeg was de verwachte aankondiging van de ‘nieuwe’ coronamaatregelen door de KNVB.
In afwachting daarvan is besloten om in ieder geval een bord op te hangen in de kantine waarop wordt gemeld dat je in het bezit moet zijn van een geldige QR code om toegang te hebben tot de kantine.
De overige maatregelen worden na bekendmaking door de KNVB vastgesteld.