Van de bestuurstafel

Beste leden,

Allereerst willen we jullie onze beste wensen sturen voor een goed 2022. Dat dit nieuwe jaar een jaar mag zijn waar we weer volop kunnen genieten van sportieve prestaties en gezellige 3e helften.

Dat we dit jaar in goede gezondheid en vriendschap mogen doorbrengen, met mooie momenten en succesvolle initiatieven en waarin we het beste in elkaar naar boven halen.

2021 werd gekenmerkt door hoop en deceptie. Zo dachten we dat we na een aantal maanden van gesloten sportvelden en kantines er weer volop tegenaan konden gaan. Dat was helaas van korte duur en nu kunnen we alleen maar hopen dat 14 januari daadwerkelijk het einde zal zijn van deze lockdown.

Maar wat was het fantastisch om, zij dat het van korte duur was,  weer lekker te voetballen en te zien dat onze spelers goed in hun spel zaten en stevig tegengas gaven in de wedstrijden.. en ook weer plezier hadden in het spel.

Waar we ook erg blij mee zijn, zijn de nieuwe leden in het bestuur. Zij zorgen voor een nieuwe dynamiekbinnen het bestuur waardoor ons geliefde SV Piershil een actieve en levendige vereniging blijft waar het goed toeven is. Uiteraard lukt dit niet alleen. Een vereniging leeft door de persoonlijke inbreng en positiviteit van haar leden. Maar daar bestaat geen twijfel over. We hebben alle vertrouwen in een gezellig en sportief jaar.

 

 

Van het bestuur