SV Piershil gaat op zoek naar nieuwe trainer voor haar eerste elftal.

De trainer van afgelopen seizoen Ramon Orgers welke vijf officiële wedstrijden voor ons aan het roer van het eerste elftal gestaan stond, heeft Zaterdag 10-04 aan zijn spelers bekend gemaakt per direct te willen stoppen als hoofd trainer van Piershil.

De motivatie van Ramon is dat hij het te druk heeft met zijn overige bezigheden en er veel moeite mee heeft nog tijd vrij te maken voor de voetbal .

In januari zijn we nog gezamenlijk overeengekomen nog een jaar verder te gaan, echter jammer genoeg gaf Ramon te kennen daar spijt van te hebben, hij wil de club waar nodig nog ondersteunen, waar we wanneer het nodig is ook dankbaar gebruik van zullen maken.

We respecteren Ramon zijn besluit en gaan via deze weg op zoek naar een nieuwe trainer.

Wordt vervolgd