Piershil zoekt trainer voor eerste elftal

SV Piershil is op zoek naar een trainer voor het eerste elftal die per direct aan de slag kan. Piershil 1 speelt mee om des keizers baard in de derde klasse D, met 0 punten uit 6 duels (3 goals voor, 56 tegen) is de afloop van het seizoen reeds bekend.

Vergeefs is geprobeerd om in samenspraak met de KNVB een beroep te doen op ‘dispensatie’, de huidige trainer Cor van Ruiven beschikt niet over de juiste papieren.

We zoeken een trainer die deel uit zal maken van de staf en die het leuk vindt om met leergierige jonge spelers aan de slag te gaan. Aan het enthousiasme van de spelersgroep zal het zeker niet liggen, iedere monsternederlaag is binnen een minuut na afloop verwerkt. De nadruk ligt op de toekomst, met een frisse herstart in de vierde klasse.

Geïnteresseerden kunnen reageren via secretaris@svpiershil.nl