Indeling Piershil 1 seizoen 2018-2019

Piershil 1 komt in seizoen 2018-2019 uit in de derde klasse D. Naast de derby’s tegen ’s Gravendeel, Binnenmaas en Oud-Beijerland spelen de mannen van Cor van Ruiven ook tegen Botlek (Spijkenisse), Den Bommel, GHVV ’13 (Geervliet/Heenvliet), De Jonge Spartaan (Middelharnis), OVV (Oostvoorne), Pernis, Rhoon, Rijnmond HS (Hoogvliet), Rozenburg en Vierpolders.

Het speelschema van 3D wordt rond 17 augustus gepubliceerd oor de KNVB.

Rond 27 juli wordt de indeling van het bekertoernooi bekend gemaakt, rond 10 augustus het beker speelschema.