15/12: Mee met P1: feestzaal Hoezemoos

Zaterdag 15 december speelt ons eerste zijn laatste wedstrijd voor de winterstop tegen VV den Bommel. Graag nodigen wij jullie trouwe supporters uit om naar deze wedstrijd te komen kijken, aansluitend zal de feestzaal van de Hoezemoos beschikbaar voor ons zijn met een buffet. Ook hebben wij de bus tot onze beschikking, naast plaatsen voor de spelers zijn er nog een aantal plekken beschikbaar om mee te rijden. Zin om mee te gaan? laat dit even weten via secretaris@svpiershil.nl. Voor deelname vragen wij een kleine vergoeding van €15. Ook is het mogelijk om vanaf 5 uur aan te sluiten in de Hoezemoos.