Lid worden van SV Piershil?

Wanneer u lid wilt worden van onze vereniging dan kan dat op drie manieren:

– per e-mail (club@svpiershil.nl): de beheerder van de website zorgt dat uw aanmelding bij de juiste persoon terecht komt. Die persoon neemt contact met u op.

– persoonlijk: elke zaterdag tijdens het voetbalseizoen is er vanaf 7.30 uur iemand in de commissiekamer aanwezig. Die persoon helpt u verder met het lid worden.

– telefonisch: ons complex is telefonisch te bereiken op voetbaldagen en trainingsavonden, ons nummer is: 0186-691888. U wordt dan doorverwezen naar de juiste persoon.

De kosten van het lidmaatschap

De jaarlijkse kosten van het lidmaatschap:

Algemeen/ donateur     50,00  Euro.
Kabouter                       40,00 Euro
F                                    90,00 Euro
E                                    90,00 Euro
D                                  100,00 Euro
C                                  110,00 Euro
B                                  120,00 Euro
A                                  130,00 Euro
Senior                          145,00 Euro + eenmalig 50,00 vrijwilligersbijdrage.
Gezinskorting              ja

Lidmaatschap opzeggen

Het afmelden van het lidmaatschap kan per mail (voorzien van uw persoonlijke gegevens, gericht aan club@svpiershil.nl) of schriftelijk via onderstaand adres. Neem daarbij in acht dat:

1) Het seizoen loopt van 1 juli tot 30 juni
2) Opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 juli plaats te vinden. Opzeggingen na deze datum zullen worden uitgevoerd met ingang van het volgende seizoen.

S.V. Piershil
T.a.v. ledenadministratie
3265 ZG Piershil

Een mondelinge mededeling volstaat niet!