P3 op schot tegen WCR: 4-1

25-11-2017: Piershil 3 – WCR 3: Gelukkig hebben we ook deze zaterdag elf voetballers, ondanks dat er acht voetballers niet waren. Alleen vrijdagmiddag liep het helaas iets anders dan wij gedacht hadden. Onze Robert was vergeten dat hij zich moest melden, dit keer niet bij het leger maar bij doornroosje in het sprookjesbos van Valkenburg. Maar gelukkig waren de veteranen vrij en onze Floor van Marle was gelijk bereid op de plaats van Robert mee te voetballen. Er waren ook nog twee spelers van A-selectie (R. Roest en D. den Tuinder) bereid om in de tweede helft eventueel in te vallen. Gelukkig voor ons dat Floor op de positie van Leon ging spelen, waarin hij ook jaren op positie in het tweede heeft gevoetbald. Dus scheidsrechter Kees Vink blies om half drie voor de aftrap. Piershil ging goed uit te startblokken, met goede aanvallen waarin Darwyn meestal de motor  was. Rico ging met een solo actie naar het doel van WCR en schoot de 12e minuut de bal er in: 1-0. Het was ook weer in de 23e minuut 2-0 door Darwyn. die deze wedstrijd uitstekend speelde. Met die 2-0 voorsprong gingen ook rusten. Na de rust ging probeerde WCR het ons nog wel een beetje moeilijk te maken, maar onder leiding van Floor en Nicky die vandaag goed speelde en ook onze keeper Richard die weer goed stond keepen kreeg WCR de bal niet in het doel. In de 54e minuut Darwyn 3-0. Na dit moment ging Piershil een beetje slordig om met kansen om meer doelpunten te maken wat er toe leiden dat WCR er in de 63e minuut er 3-1 van maakte. Maar Floor sprak vervolgens de voetballers nog even toe dat een wedstrijd 90 minuten lang is. Het was dan ook weer Darwyn die in de 67e minuut met een geweldig schoot de 4-1 er in en zo blies onze goed leidende scheidsrechter Kees Vink voor het einde.

Rest mijn nog om de familie Vink te bedanken voor de inzet voor Piershil vandaag Martha als jeugdleidster Kees als scheidsrechter Pieter Jan en Jacco als voetballers.

Opstelling: R. Huisman-  P.j. Vink ( R.Roest) – F.v.d. Marle – N.Nagy- N.Roest- W.Naaktgeboren- R.Bisdom-B.Koesveld- M.Verhorst (D. den Tuinder)- D.Pennock- R.Wols.