P3 onderuit in Flakkee: 5-2

02-12-2017, Flakkee 2- Piershil 3. Op deze koude Zaterdagmorgen was het dan ook niet bijzonder dat er niet genoeg voetballers waren, helaas 10 voetballers die tegen een selectie elftal van Flakkee gingen voetballen. Dus niet alleen maar 10 voetballers, je weet ook dat Flakkee2 de betere conditie heeft. Goed we stonden ook om half twaalf op een zwaar bespeelbaar veld in de startblokken het was Leon die zich positief goed opstelde om er nog wat van te maken. De eerste 20 minuten waren we dan ook iets beter dan Flakkee het was dan ook Darwyn die met een solo actie er in de 19é minuut er 0-1 van maakte. Daarna ging Flakkee iets beter voetballen met regelmatig aanvallen over links daar speelde dan ook de beste voorhoede speler van Flakkee die er dan ook in de 24é minuut er 1-1 van maakte. Ondanks dat wij in de minderheid waren bleef Piershil met veel inzet spelen om er nog wat van te maken. Helaas ging met een fout in de achterhoede mis net voor de rust maakte Flakkee er 2-1 van. Na de rust was het dan ook alleen maar Flakkee die aan het aanvallen was en Piershil er maar een enkele keer onder leiding van Darwyn in de aanval ging. Helaas moet Darwyn begrijpen dat je op dit niveau geen bescherming krijgt van de scheidsrechter. Nadat hij weer onderuit werd gehaald ging hij voor eigen rechter spelen, hij werd er voor 10 minuten uitgestuurd. Dus we gingen met 9 tegen 11 voetballers verder. Eigenlijk waren wij kansloos om nog een punt naar huis mee te nemen in de 52é minuut was dan ook 3-1 kort daarna was het kwam Darwyn weer terug in het veld maar dat was weer voor korte duur want Ruben moest geblesseerd het veld verlaten dus we hebben haast de hele tweede helft met 9 voetballers gespeeld. In de 58é werd dan 4-1 en ook nog in de 87é minuut 5-1 maar door een handsbal van Flakkee in het strafschop gebied maakte Rico in de 89é minuut er 5-2 van. Rest mij nog te zeggen dat wij vandaag een goede inzet hebben getoond ondanks dat wij met 10 voetballers waren en haast de hele tweede helft met 9 voetballers hebben gespeeld.
Opstelling
R.Huisman-J.Naaktgeboren-L.Boot-R.Brouwer-N.Roest-W.Naaktgeboren-M.v.d.Waal-R.bisdom-R.Wols-D.Pennock.