P3 krijgt klopt van Smisthoek 9: 1-5

Zaterdag 11-11-17, Piershil 3 – Smitshoek 9: Op een storm en regenachtige Zaterdag waren er genoeg voetballers van het derde team aanwezig, alleen onze keepers Jasper en Richard waren niet aanwezig. Gelukkig was Robin Roest beschikbaar, de A selectie was vrij vandaag. In het eerste kwartier was Piershil de sterkste ploeg, in de 15e minuut ging Darwyn twee man voorbij en wist met een goede assist Rico te bereiken, die schoot bal keurig er in. Na dat eerste kwartier kwam onze verdediging steeds meer in moeilijkheden door de aanvallende kracht van Smitshoek met als resultaat dat de scheidsrechter een penalty moest geven voor het onderuit halen van de tegenstander. Smitshoek benutte deze kans en zo werd in de 40e minuut 1-1. Daarna kreeg Piershil nog een kans om de stand op 2-1 te brengen maar de keeper wist dat te voorkomen om met een lichte overtreding tegen Darwyn net buiten het strafschopgebied. Misschien was rode kaart tegen keeper terecht geweest, maar de slecht leidende scheidsrechter trok een gele kaart. Tot aan de rust bleef Smitshoek met goede aanvallen de betere ploeg we mogen van geluk spreken dat het in de rust nog 1-1 was. Na de rust was het spel beeld niet veranderd. Smitshoek was duidelijk naar Piershil gekomen om met de drie punten naar huis te gaan.In de 55e werd het dan ook 1-2, daarna kon Piershil geen vuist meer maken we kwamen niet meer aan aanvallen toe. Zo werd dan ook met een penalty 61eminuut 1-3 en in de 65e minuut 1-4. De koek was nog niet op bij Smitshoek, in de 75e minuut werd het ook nog 1-5 en met een dik verdiende overwinning van Smitshoek blies de scheidsrechter voor het einde. Tijdens de wedstrijd was er rapporteur van de KNVB aanwezig, die de slecht leidende scheidsrechter beoordeelde, hij hoeft er nooit op te rekenen dat hij nog eens in de eredivisie fluit.

Ook onze voetballers van Piershil 3 moeten zich eens achter de oren krabben, het is al weer de derde keer dat wij op conditie verslagen worden. Ik weet het, wij voetballen voor het plezier. Maar dat houdt niet in dat niet hoeft te training. Kijk naar onze veteranen, die zijn altijd op de Donderdagavond met 10 voetballers aanwezig om te trainen die ook toch met plezier te voetballen .

Opstelling: R.Roest- J.Naaktgeboren (P.J.Vink)- R.v.d.Heuvel- N.Nagy- N.Roest- K.Kruining- M.v.dWaal (B.Koesveld)- R.Bisdom- M.Verhorst (D.Kievit)- D.Pennock- W.Naaktgeboren