‘Karim El Ahmadi’ scoort niet, verlies P3

De eerste wedstrijd uit, tegen Rozenburg 6. Helaas waren er maar 11spelers voor aanwezig, verleden week thuis waren er nog 16 spelers beschikbaar. Maar goed, elf spelers is genoeg om de wedstrijd te beginnen en voor de tweede helft zouden er twee spelers bij komen: Brian en Wout. De scheidsrechter was pas om 14.35 uur op het veld, dus om 14.40 gingen we van start. Piershil was de eerste helft de betere ploeg, met vele kansen om de score te openen. Twee kansen voor Rico en van Marcel voor open doel, ze wisten niet te scoren. Ook onze Darwyn miste een paar kansen, het zat vandaag niet mee. De ballen waren allemaal net naast of net over het doel van Rozenburg. Zo nu en dan was het Rozenburg dat voor het doel van Piershil verscheen. Maar onze keeper Richard is voor de rust niet in gevaar geweest, de ballen die hij moest tegenhouden stopte hij perfect. Met een ruststand van 0-0 gingen we aan de thee. In de tweede helft ging Piershil ook weer volop in de aanval, maar scoren konden we niet. Ondanks een goed spelende Darwyn, onze Karim El Ahmadi van het derde. Ook Rick speelde een prima wedstrijd, als vervanger van Leon die er jammer genoeg niet bij was. Helaas na 20 minuten in de tweede helft was het Rozenburg dat een fout van onze middenspelers afstrafte en er 0-1 van maakte. Het was ook jammer voor onze keeper Richard, het schot van Rozenburg kon hij na een geweldige duik nog met zijn vingertoppen aanraken. De bal kwam terug van de paal en ging via de rug van Richard in het doel. Dat is ook voetbal, je kunt een straatlengte op punten voor staan maar als je de knock-out  niet weet te geven kun je gewoon verliezen. Het was dan wel sneu voor onze hard werkende voetballers dat wij niet beloond werden.

Opstelling: R. Huisman – J. Naaktgeboren – R. Veringmeier – N.Nagy – N.Roest- K. van Kruining – M. v.d. Waal – R. Brouwer (B. Koesveld) – R. Bisdom – D. Pennock – R.Wols