Complimenten voor Piershil 3 na 1-1

Op zaterdag 14-10-2017 speelden we uit tegen Binnenmaas, helaas was het weer precies het zelfde als afgelopen weken: moeilijk om weer  een elftal op de been te brengen. Maar gelukkig waren er toch 12 voetballers, van wie er 2 licht geblesseerd waren. Met een mooi zonnetje was dan ook om half drie de aftrap, heerlijk weer om te voetballen! Vanaf de aftrap waren beide ploegen even sterk, toch had Piershil de meeste kansen om de score te openen. Met een kans voor Rico en daarna nog een voor Darwyn. Met Leon Boot als altijd in vele wedstrijden de rots in de branding, maar in de 28 minuut maakte Binnenmaas er 0-1 van. Ondanks de 0-1 achterstand bleef Piershil er keihard voor werken om op 1-1 te komen, dat lukte ook in de 34 minuut. De bal kwam na een heerlijke voorzet van Rico bij Wout, die schoot de bal in het doel van Binnenmaas. 1-1 dus, zo gingen we de rust in. Na de rust was Binnenmaas het meest in de aanval maar door uitstekend keeperswerk van Richard bleef het 1-1. Ondanks dat wij sommige periodes met 10 man speelden en in de verdediging werden gedrukt bleven we met hard werken overeind. Toen de scheidsrechter met 5 minuten langer in de tweede helft voor het einde floot klonk het als een overwinning. Het is een compliment waard voor alle voetballers dat wij met 1-1 weer terug naar huis gingen!

Opstelling: R. Huisman – J. Naaktgeboren – L. Boot – N. Nagy – N. Roest – D. Pennock – R. Brouwer (M. Feldmann) – R. Wols – M. Verhorst – K. van Kruining – W. Naaktgeboren