Arbiter Feldmann ziet P3 winnen van sportief NSVV

Zaterdag 04-11-2017 Piershil3-NSVV4: Eindelijk waren weer eens 14 voetballers aanwezig, daardoor kon Myron zijn debuut maken als scheidsrechter (dus we gingen met 13 voetballers van start). Piershil ging goed uit de startblokken, gelijk in de aanval. Wat er toe leidde dat wij vele kansen kregen om de score te openen. In de 7 minuut was het dan toch raak: Rico met een goede voorzet op Darwyn, die twijfelde niet en schoot de bal in het doel bij NSVV 1-0. Maar nog geen 3 minuten later was het alweer 1-1, door een fout in de achterhoede. Daarna kreeg Piershil weer een aantal kansen om weer op voorsprong te komen, maar door slordigheden waren we toch niet in staat om te scoren. Gelukkig nog voor de rust een corner over links door Wouter die Rico met zijn buik er inliep, met de 2-1 voorsprong blies de scheidsrechter voor de rust. Na de rust was het weer het zelfde als voor de rust, vele kansen maar niet scoren. Meestal al ben je de betere ploeg moet je oppassen dat de tegenpartij niet scoort, maar door een paar goede reddingen van Jasper kon NSVV ook niet scoren. in de 60 minuut was het Marcel met een goed afstandsschot die de stand op 3-1 bracht. Maar het was nog niet gedaan, een zeer sportief NSVV bleef voetballen om er nog een puntje uit te halen. Maar Piershil was vandaag gewoon de betere ploeg. In de 78 minuut was het Darwyn die twee spelers van NSVV passeerde en alleen voor de keeper stond en nu wel scoorde: 4-1. Daarna waren onze spelers al in gedachten bij een biertje na afloop, maar het is altijd zo geweest de wedstrijd is nog niet afgelopen voordat de scheidsrechter fluit. In de 80 minuut wist NSVV toch te scoren: 4-2. Op dat moment verdiende NSVV ook de goal, ze bleven rustig en sportief. In de 84 minuut maakte Kevin het mooiste doelpunt van de middag, in het strafschopgebied speelde hij een speler van NSVV door de benen en passeerde hij een andere en maakte er zo 5-2 van. In de 90 minuut blies Myron na een prima debuut als scheidsrechter voor het einde.

Opstelling: J.de.Kok- J.Naaktgeboren- L.Boot- R.Brouwer- N.Roest- K.Kruining- R.Bisdom- R,Wols (R.Huisman)-M.Verhorst- W.Naaktgeboren (M.v.d.Waal)- D.Pennock