29/11: Sinterklaasfeest SJO Korendijk

In de kantine van voetbalvereniging S.V. Piershil verwachten wij op woensdagmiddag 29 november om 14.00 uur Sint en zijn Pieten.

Alle E- en F-teams en de mini-pupillen en alle kinderen t/m 10 jaar van de leden van de Goudswaardseboys, NBSVV en de S.V.Piershil zijn uitgenodigd.

Neem gerust je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee.

Toegang is gratis, de kantine is vanaf 13.30 uur open, het feest eindigt om 15.30 uur. Voor iedereen is er een verrassing. Het feest is mogelijk gemaakt door de vrienden van Piershil!