Wedstrijdbal: De Hoeksche Vaart!

De wedstrijdbal voor de competitiewedstrijd Piershil 1 – VDL 1 van zaterdag 2 december (aanvang 14.30 uur) is geschonken door de Hoeksche Vaart, waarvoor dank!

De Heicondias is de nieuwste aanwinst in de Hoeksche Waard (onderdeel van veerdienst Tiengemeten), een gemotoriseerde overdekte rondvaartboot. Haar thuishaven is Nieuwendijk, recht tegenover het prachtige natuureiland Tiengemeten. Vanaf nieuwendijk verzorgen wij diverse rondvaart tochten welke u individueel kunt boeken via deze website.

Tevens kunt u de boot afhuren voor bijvoorbeeld een familiedag, een bedrijfsuitje of chartervaart. Ook als partyboot heeft de Heicondias zich inmiddels bewezen! De mogelijkheden zijn legio. Bent u geïnteresseerd in onze rondvaartboot, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee om een onvergetelijke dag samen te stellen!