Veteranen scoren er op los!

goalMartijn Hoek wist twee keer het net te vinden tegen Zwartewaal VE1, de 3-4 zege bracht de veteranen al op 11 goals. Piershil 1 scoorde 1 keer en Piershil 3 kwam niet tot scoren te Rozenburg.

Piershil 1 (2 gespeeld, 2 goals): Jan Jaspers, Geert Bakker

Piershil 3 (2 gespeeld, 4 goals): Jaap Naaktgeboren, Wouter Naaktgeboren, Brian Koesveld, Rick Veringmeier

Piershil VE1 (2 gespeeld, 11 goals): Sebastiaan Achterberg 4, Martijn Hoek 3, Floris van Marle 2, Edwin Bestebreur 2