SV Piershil heeft een nieuwe voorzitter

De oproep van het bestuur, gedaan tijdens de laatste ledenvergadering, heeft al gedeeltelijk succes gehad. De vraag naar een voorzitter, penningmeester en wedstrijdsecretaris heeft tot invulling van één van die vacatures geleid. Tot de aanstaande ledenvergadering (binnenkort) zal Henk Heikoop als interim-voorzitter optreden, tijdens die vergadering zal hij officieel worden benoemd. Heikoop was al twee keer eerder voorzitter van de club. Gedurende 11 seizoenen in 1983-1990 en 1991-1995 stond hij aan het roer van de club.