Schema kantinezaken – Vinkjes

Zoal omschreven in het vrijwilligersplan van SV Piershil  kan ieder lid de 50 euro borg voor seizoen 2015-2016 met het behalen van vinkjes eenvoudig terug verdienen.

De kantinediensten (bardienst, schoonmaak en snackbar) worden geregeld door Suzanne Hoek. Wanneer u zich wilt opgeven voor één van deze diensten kunt u dit aangeven via de intekenlijst in de kantine (de eerste is beschikbaar vanaf donderdag 13 augustus). Voortaan kunt u zich opgeven voor de komende maand via deze lijst, Suzanne is ook bereikbaar via kantinezaken@svpiershil.nl

Wanneer u wedstrijd wilt fluiten kunt u dat doorgeven aan Cees Veerman (jeugd) of Rinus Vis (senioren). Ook met onderhoud aan het terrein kunt u vinkjes verdienen, geef u op via Theo Bos.