Richard Verhoeven stopt aan einde seizoen

Trainer Richard Verhoeven stopt aan het einde van het seizoen als trainer van Piershil 1. Vandaag heeft hij zijn besluit aan de spelersgroep bekend gemaakt en uitgelegd. Vooral de drukke werkzaamheden bij zijn bedrijf hebben hem doen besluiten het even wat rustiger aan te gaan doen, op korte termijn zal hij dan ook niet bij een andere club aan de slag gaan. Verhoeven is bezig aan zijn derde seizoen bij SV Piershil, in december 2015 volgde hij Martin Schouten op.