15/8: Voorbereiding Piershil van start!

Met een eerste training op dinsdag 15 augustus 2017 start de selectie van Piershil met de voorbereiding op seizoen 2017-2018. De eerste oefenwedstrijd is Piershil – OSV Oud-Beijerland op dinsdag 22 augustus, aanvang 20.00 uur. Op zaterdag 26 augustus speelt Piershil uit tegen Rijsoord, op dinsdag 29 augustus thuis tegen SSS 1. In het bekertoernooi staan deze drie ontmoetingen op het programma voor de ploeg van Richard Verhoeven: Kruisland – Piershil (2 september), Piershil – Axel (9 september) en Piershil – SHO (16 september). Een week later, op zaterdag 23 september, gaat de competitie van start met een uitwedstrijd tegen BVCB uit Bergschenhoek.