Presentatiegids 2017-2018 verschenen

De nieuwe presentatiegids 2017-2018 van SV Piershil is verschenen! Met dank aan diverse sponsors is het weer een mooie uitgave geworden. In deze uitgave staan na het voorwoord interviews met Richard Verhoeven en Peter Konings, gevolgd door de statistieken van onze veteranen. De foto’s van ons werkersteam werden geleverd door voetbalrotterdam.nl, naast de elftalposter in het midden en de bespiegelingen over de tegenstanders in 2D is er ook een interview met Rico Wols (Piershil 3) te lezen. Het artikel ‘Johan’ wordt groot uitgepakt over Johan Hartog, hij werd afgelopen seizoen tot lid van verdienste benoemd. De nostalgie gaat deze keer over de Hubersbokaal, deze nederlaagserie werd ooit georganiseerd door NBSVV. Kevin van Kruining zorgde weer voor de opmaak en de vormgeving van onze mooie gids.

De presentatiegids van SV Piershil kwam tot stand met dank aan deze sponsors:

L.A.W. TOL BVVakgarage Basis Car FixI-Teq (Kratoz – Mitoz)Van Eck GroupZpartscentre.comBluekens Volvo en Profile DBS, waarvoor dank!