Overschrijvingen deel 2: komende spelers

Een overzicht van de spelers die (zijn overgekomen en) deel uitmaken van de voorlopige selectie van trainer Cor van Ruiven:

Charlois: Antonio ‘Netinho’ Fernandes Costa Neto

Poortugaal: Oumar Djabi

NBSVV: Hidde Wittmer, Justin van der Horst, Roy van Taanom, Youri Nagy, Jesse Colijn

Herintreders: Casper Schoonderwoerd, Jeremy Retel Helrich, Diego Martins Palhano, Marien Mourits

Deze spelers uit de SJO-Korendijk zullen eveneens deel uitmaken van de voorlopige selectie: Nils van Ruiven, Remco Veerman, Kevin Wolfs, Dimitri den Tuinder

Tenslotte zullen ook deze leden van Piershil deel uitmaken van de voorlopige selectie: Wouter Naaktgeboren, Brian Koesveld, Jasper de Kok en Robin Roest.

De afgelopen weken (en nu nog steeds) wordt gewerkt aan de teambuilding, trainer Cor van Ruiven heeft al diverse informele trainingen met zijn nieuwe groep afgewerkt.

Facebook Comments