Overschrijvingen deel 1: vertrekkende spelers

Overschrijving deel 1: vertrekkende spelers

Twintig spelers verlaten Piershil, u kunt hier zijn voor welke vereniging zij volgend seizoen uitkomen. Langs deze weg danken we alle spelers (nogmaals) voor hun jaren bij Piershil. Koester de herinneringen, veel succes gewenst bij jullie nieuwe club!

Hier het overzicht van de vertrekkende spelers (die afgelopen seizoen actief waren in Piershil 1). Alleen Floris van Marle en Jacco Vink hebben geen overschrijving aangevraagd.

Baaij, S.B. Oud-Beijerland
Bakker, G.J. SHO