Inhoud Hoeksche Waard Live Sport 28/2

omroephwHoeksche Waard Live Sport wordt iedere woensdag (van 19.00 – 21.00 uur) uitgezonden op Radio Hoeksche Waard.

De inhoud van Hoeksche Waard Live Sport van deze week:

Studiogasten 1e uur: Paul Reedijk en Henk Sintnicolaas (Roparunteam Oud-Beijerland)

Barry Schipper (trainer sā€™-Gravendeel)
Ricardo Danning (speler Oud-Beijerland)
Fop Gouman (trainer FC Binnenmaas)
Jordey van Dam (speler SteDoCo / Heinenoord)
Giovanni Klaverweide (speler SHO)
Richard Verhoeven (trainer Piershil)
Nasser Abdalla (trainer Zinkwegse Boys 2018-2019)
Adri van Tiggelen (trainer CVV Zwervers)
John Kraak (scheidsrechter)