Inhoud Hoeksche Waard Live Sport 21/2

omroephwHoeksche Waard Live Sport wordt iedere woensdag (van 19.00 – 21.00 uur) uitgezonden op Radio Hoeksche Waard.

De inhoud van Hoeksche Waard Live Sport van deze week:

Studiogasten 1e uur: Paul Reedijk en Henk Sintnicolaas (Roparunteam Oud-Beijerland)

Richard Koutstaal (trainer Oud-Beijerland)
Luc Rozendaal (speler sā€™-Gravendeel)
Leo Tol (trainer Goudswaardse Boys)
Robin Borremans (trainer ZBVH)
Sander Fakkel (trainer SHO)
Leon Steketee (speler Heinenoord)
Ton Havelaar (trainer NSVV)
Geert Meijer (trainer Strijen)
Arjan Vuik (trainer Botlek)