SSS en Nieuwenhoorn gepromoveerd (Video)

Update 17/6: SSS en Nieuwenhoorn gepromoveerd

SSS is er in geslaagd om dan toch de tweede klasse te bereiken. Na een 1-1 eindstand tegen Lyra werd de strafschoppenserie met 3-2 gewonnen. Nieuwenhoorn won van RCL en promoveert daardoor naar de eerste klasse.

Filmpje: Max Pelkman schiet SSS vanaf de stip naar de tweede klasse

Update 15/6: De twee finale zijn als volgt vastgesteld:

zaterdag 17 juni, 14.00 uur: SSS – LYRA, terrein FC Binnenmaas, aanvang 14.00 uur (voor 1 plek in klasse 2)

zaterdag 17 juni, 14.00 uur: Nieuwenhoorn – RCL, terrein Leonidas, aanvang 14.00 uur (voor 1 plek in klasse 1)

Update 14/6: SSS heeft na een 0-2 achterstand met 3-2 gewonnen van Naaldijk. Zaterdag staat de finale SSS – Lyra op het programma, om een plaats in de tweede klasse.

Nieuws 12/6: LYRA, Naaldwijk, SSS en SC Botlek krijgen alsnog de kans om tweede klasser te worden. De vier ploegen spelen op 14 juni een halve finale. Beide winnaars spelen op 17 juni, eveneens op neutraal terrein, voor een plek in de tweede klasse.

Door het wegvallen van Haaglandia is er in zowel de eerste, tweede als derde klasse nog een plek beschikbaar.

Het ingelaste duel uit de nacompetitie tussen SSS en Naaldwijk wordt bij Spartaan’20 gespeeld. Op woensdag 14 juni zal het duel om 20:00 worden gestart.

Ook Nieuwenhoorn krijgt een herkansing om eersteklasser te worden, het speelt zaterdag tegen RCL.