Henk Heikoop: ‘Samenwerken met NBSVV’

In zijn nieuwjaarstoespraak keek Heikoop terug en vooruit. In de nabije toekomst zal worden ingezet op een innige samenwerking met NBSVV, op alle fronten. Een fusie met NBSVV lijkt nu afhankelijk van de grondverkoop in Piershil of van een voortschrijdend inzicht van het gemeentebestuur van Korendijk. Zo niet dan zal moeten worden gewacht op de eenwording van de Hoeksche Waard. In dat scenario wordt gehoopt op een meer rationele benadering van het nieuwe gemeentebestuur, waarbij het belang van de sportende jeugd in Nieuw-Beijerland en Piershil voorop komt te staan.

Voor een betere kwaliteit van het filmpje: Klik tijdens het afspelen op het tandwiel rechtsonder, kies bij kwaliteit voor 1080p HD