Groots 7: Ophalen van herinneringen

Afgelopen zaterdag was hij aandachtig toeschouwer bij Piershil – Neptunus Schiebroek: Jo van Buren. Vanaf 1970 verdedigde hij drie seizoenen het doel van Piershil 1, zaterdag werden veel herinneringen opgehaald!

Piershil 1, 1970-1971: Staand vlnr: Theo Groenenberg, Jan Achterberg, Leen van ’t Hof, Dirk Snijders, Leen van Gameren (grensrechter), Hans Groenenberg, Rob Boot, Adri Groenenberg en Jo van Buren. Zittend vlnr: Jan vd Berg (trainer), Jaap Rupsam, Adri Achterberg, Wim Buitendijk, Karel Snijders en Rien Snijders.

Facebook Comments