Felix Rozendaal benoemd tot ‘Lid van verdienste’

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van SV Piershil werd Felix Rozendaal benoemd tot lid van verdienste van de club. Rozendaal speelde enkele jaren in Piershil 1 en hielp eigenhandig mee aan het herstel van het veld na de watersnoodramp van 1953. Gedurende drie seizoenen was Rozendaal voorzitter van VV Piershil, tegenwoordig maakt hij deel uit van het zo gewaardeerde werkersteam. Ook zijn bemoeienissen bij de ‘Club van 50’, vooral bedoeld om activiteiten voor de jeugd financieel te ondersteunen, werden door voorzitter Henk Heikoop als motivatie voor de benoeming aangehaald.

Voor een betere kwaliteit van het filmpje: Klik tijdens het afspelen op het tandwiel rechtsonder, kies bij kwaliteit voor 1080p HD