Di. 10/10: restant Piershil – SHO 1

Facebooktwittergoogle_plus

Op dinsdag 10 oktober wordt vanaf 20.00 uur het restant uitgespeeld van de bekerwedstrijd Piershil 1 – SHO 1. Dit duel werd gestaakt.

Hierbij stellen wij u in kennis van de navolgende wedstrijdwijziging(en):
Type wijziging: Vastgelegd
Aanduiding: B1000 Mannen KNVB beker Amateurs poule Wedstrijdnummer: 109352
Teams: Piershil 1 – SHO 1 Scheidsrechter:
Datum: 10-10-2017 Ass/Sch1/Sch2:
Aanvangstijd: 20:00 Ass/Sch2/Sec:
Accommodatie: Sportpark Piershil – veld Piershil, PIERSHIL Rapporteur:

Uitspeelvoorwaarden: Restant uitspelen. Uitspeelvoorwaarden Tussenstand op het moment van staken: 1-2 Hoe lang is er nog te spelen? 1e helft: 0 min + 2e helft: 11 min. Totaal: 11 min. Welke vereniging dient de aftrap voor de tweede helft te nemen? nvt Welk doel werd door de thuisclub op het moment van staken verdedigd (b.v doel kort bij de ingang van het sportpark o.i.d.)? onbekend, dus er dient opnieuw voor doelkeuze getost te worden! Hoe dient het spel te worden hervat? Met een scheidsrechtersbal in de middencirkel Met hoeveel spelers mogen teams het spel hervatten? Thuisclub: 9 Uitclub: 10 Hoeveel wisselspelers zijn er ingezet? Thuisclub: 3 Uitclub: 3 Zijn er waarschuwingen gegeven? (s.v.p. naam, relatienummer en eventueel rugnummer vermelden): – M. van Wageningen (FRJW419) – Piershil Wie mag/mogen t.g.v. veldverwijdering(en) aan het restant niet deelnemen? (s.v.p. naam, relatienummer en eventueel rugnummer vermelden): – G.J. Bakker (BLRQ68W) – Piershil (2x geel) – W. Koedam (BLRR823) – Piershil (direct rood) – M. Vosselman (BMKS44S) – SHO (2x geel) – Verder mag de trainer/coach van Piershil, dhr. R. Verhoeven (BLML686), niet in de dug out plaats nemen vanwege een veldverwijdering.

SV Piershil © 2014 svpiershil.nl - Molendijk 31 - 3265 AB - Piershil - Tel: 0186-691888 - club@svpiershil.nl - Opgericht 6 juli 1931

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten