Bekendmaking indeling 2017-2018

nacompetitie-knvbEr is veel belangstelling voor de indelingen van het nieuwe competitieseizoen 2017/18. Daarom volgt hieronder een overzicht met de publicatiedata van de verschillende competities, die worden georganiseerd door het KNVB-district West II.

Competitie categorie A

De indeling van de competitie voor categorie A wordt rond 5 juli gepubliceerd via Sportlink Club en Voetbal.nl. Het gaat om onderstaande klassen:

• Mannen zaterdag/zondag standaard

De indeling met de speelnummers van bovenstaande klassen zijn rond 22 juli zichtbaar in Sportlink Club en Voetbal.nl
.

Competitie categorie B senioren

De conceptindelingen van de overige klassen in de categorie B zijn rond 21 juli zichtbaar in Sportlink Club en Voetbal.nl. Het gaat om onderstaande klassen:

• Mannen zaterdag/zondag reserve 4e t/m 8e klasse

De indeling met de speelnummers van bovenstaande klassen zijn rond 18 augustus zichtbaar in Sportlink Club en Voetbal.nl
.