10 juni: Finale NSVV JO19-1 – Zuidland JO19-1: 1-4

Zuidland heeft met 4-1 gewonnen na een 2-0 ruststand. Gefeliciteerd namens SV Piershil.

Op zaterdag 10 juni wordt de nacompetitiefinale tussen NSVV JO19-1 en Zuidland JO19-1 gespeeld op het terrein van SV Piershil. De finale begint om 14.30 uur, op het spel staat voor beide teams promotie naar de hoofdklasse.

NSVV onder 19 eindigde in de eerste klasse op de derde plaats. In de nacompetitie schakelde het eerst via strafschoppen Sparta AV uit (de twee duels tussen deze clubs eindigden beide in 2-2), in de halve finale werd De Jonge Spartaan uitgeschakeld (1-1 in Numansdorp, 1-2 in Middelharnis).

Zuidland onder 19 eindigde in diezelfde competitie als tweede, in de nacompetitie schakelde het Alphens Boys uit (na een 3-1 uitnederlaag werd thuis met 5-1 gewonnen!), in de halve finale won het thuis met 1-0 van CKC, uit werd het 2-2 na verlenging.

In de reguliere competitie in de eerste klasse 10 won Zuidland twee keer van NSVV: thuis met 2-1, uit met 0-4.