Business Club

Als uw bedrijf kiest voor sponsoring bij S.V. Piershil, dan kiest u voor:
• Regelmatig publiciteit via de radio en schrijvende pers.
• Een club met een sponsorvriendelijk klimaat, waarin ambitie en enthousiasme centraal staan.
• Een club met een gevarieerd publiek met derhalve voor vrijwel iedere sponsor een interessante doelgroep.

S.V. Piershil doet graag iets extra’s voor haar sponsors. Voor onze financiële steunpilaren zullen regelmatig evenementen georganiseerd worden zoals sponsorbijeenkomsten, gezamenlijke activiteiten of bijvoorbeeld een sponsoravond met een bekende gast. Wij bieden hiermee onze sponsors de gelegenheid onderlinge contacten aan te knopen, te versterken en/of te vernieuwen waardoor aan het “business to business” beleid een duidelijke invulling wordt gegeven. Daarnaast helpen onze activteiten de sponsors naamsbekendheid te genereren in en buiten de Hoeksche Waard!

sponsor-worden-02